Прес-конференција на министрите Царовска, Филипче и Адеми, на амбасадорот на ЕУ, Жбогар и на претставникот на УНИЦЕФ, Перкс

Во понеделник (05.11.2018) со почеток во 10:00 часот, во Медија центарот на Владата на Република Македонија ќе се одржи прес-конференција на којашто ќе се обратат министрите, за труд и социјална политика, Мила Царовска, за здравство, Венко Филипче и за образование и наука, Арбер Адеми, амбасадорот на Европската Унија во Република Македонија, Семуел Жбогар, како и претставникот на УНИЦЕФ во земјата, Бенџамин Перкс.

Календар Влада: 
Monday, November 5, 2018 - 10:00 to Tuesday, November 6, 2018 - 10:45