Премиерот Зоран Заев на работен појадок со Сојузот на Стопански комори

На 23 мај 2019 година (четврток), со почеток во 9:00 часот, во Хотел Double Tree by Hilton, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев ќе се обрати на работен појадок со Сојузот на Стопански комори, каде се предвидува присуство и на ресорните министри.

Календар Влада: 
Wednesday, May 22, 2019 - 09:00 to 11:00