Свечена академија по повод 22-ри ноември – Денот на албанската азбука

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев ќе присуствува и ќе се обрати на свечена академија по повод 22-ри ноември - Денот на албанската азбука во Македонски народен театар во Скопје.

Календар Влада: 
Friday, November 22, 2019 - 19:30 to 20:30