Прес-конференција на министерот за економија, Крешник Бектеши за предлог буџет 2020

Во медија центарот на Владата на Република Северна Македонија, министерот за економија, Крешник Бектеши ќе одржи прес-конференција на тема Граѓански буџет на Министерството за економија за 2020 година.

Календар Влада: 
Tuesday, December 3, 2019 - 13:30 to 14:30