Прес-конференција на премиерот Заев и генералниот директор на АД ЕСМ, Васко Ковачевски

Денеска 24.12.2019 година (вторник) во Медија центарот на Владата на Република Северна Македонија со почеток во 10:00 часот, заедничка прес-конференција ќе одржат претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев и генералниот директор на АД ЕСМ, Васко Ковачевски. 

Календар Влада: 
Tuesday, December 24, 2019 - 10:00 to Wednesday, December 25, 2019 - 10:45