Прес-конференција за медиуми на Националниот координатор за интеграција во Европската Унија, Берлински процес и регионална соработка Бојан Маричиќ

Националниот координатор за интеграција во Европската Унија, Берлински процес и регионална соработка Бојан Маричиќ, на 02.03.2020 година во 14:30 часот, ќе одржи прес-конференција во врска со Мини извештајот на Европската Комисија за напредокот на Северна Македонија.
 

Календар Влада: 
Monday, March 2, 2020 - 14:30 to 15:30