Прес-конференција на министрите Манчевски и Адеми

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски и министерот за образование и наука Арбер Адеми, на 18.6.2020 година (четврток) со почеток во 11:00 часот, ќе одржат прес-конференција.

Календар Влада: 
Thursday, June 18, 2020 - 11:00 to 12:00