Присуство на ПВРСМ Спасовски на централната прослава на денот на Армијата „18-ти Aвгуст“

На 18.08.2020 година со почеток од 10:00 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Оливер Спасовски ќе присуствува на централната прослава на денот на Армијата „18-ти Август“.

Календар Влада: 
Tuesday, August 18, 2020 - 10:00 to 11:00