Прес-конференција на премиерот Зоран Заев и министерот за здравство Венко Филипче

На 15.12.2020 година (вторник) со почеток во 13:30 часот, прес-конференција ќе одржат премиерот Зоран Заев и министерот за здравство, Венко Филипче.

Календар Влада: 
Tuesday, December 15, 2020 - 13:30 to 14:30