Владата ќе одржи седница, 2.11.2022 година

Владата на Република Северна Македонија денеска, 2.11.2022 година (среда), ќе jа одржи 98-та седница.

На седницата ќе биде разгледан Предлог Буџетот на Република Северна Македонија за 2023 година.

За заклучоците и одлуките, јавноста ќе биде информирана по завршувањето.

Календар Влада: 
Wednesday, November 2, 2022 - 00:00 to 23:45