Владата ќе одржи седница

Владата на Република Северна Македонија, денеска, 29.03.2023 година (среда), ќе одржи седница.

За заклучоците и одлуките на седницата, јавноста ќе биде информирана по завршувањето.
 

Календар Влада: 
Wednesday, March 29, 2023 - 00:00 to 23:45