Владата ќе одржи седница

Владата на Република Северна Македонија, денеска, 02.05.2023 година (вторник), ќе одржи седница.
 
За заклучоците и одлуките на седницата, јавноста ќе биде информирана по завршувањето.

 

 

 

Календар Влада: 
Tuesday, May 2, 2023 - 00:00 to 23:45