Прес-конференција на портпаролот на Владата на Република Северна Македонија, Муамет Хоџа

Прес-конференцијата на портпаролот на Владата на Република Северна Македонија, Муамет Хоџа кoj ќе информира за одлуките од 141-ва седница.

Календар Влада: 
Wednesday, June 26, 2019 - 12:30 to 13:30