Прес-конференција на министерот за економија Крешник Бектеши

На 22.09.2020 година вторник со почеток во 11:00 часот, прес-конференција ќе одржи министерот за економија Крешник Бектеши.

Календар Влада: 
Tuesday, September 22, 2020 - 11:00 to 12:00