Премиерот Заев во работна посета на Охрид

На 24.07.2021 (сабота), претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев придружуван од градоначалникот на Охрид Константин Георгиески ќе извршат увид во завршени градежни работи на неколку точки во Охрид и околината по што ќе следи изјава за медиуми.
 

Календар Влада: 
Saturday, July 24, 2021 - 00:00 to 23:45