31-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
21.12.2020 - 21:00
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (338.38 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Записник од Шеснаесеттиот состанок на Главниот координативен кризен штаб за обезбедување целосна координација во врска со спречување на внесување и ширење на Коронавирус COVID-19, одржан на 21 декември 2020 година
2 Кадровски прашања /31/