Седници на Влада

Датум Број на седница Записник Соопштение
17.11.2023 200-та седница на Владата PDF icon Преземи (345.16 KB) Види
14.11.2023 199-та седница на Владата Види
07.11.2023 198-ма седница на Владата Види
31.10.2023 197-ма седница на Владата PDF icon Преземи (727.67 KB) Види
31.10.2023 196-та седница на Владата Види
27.10.2023 195-та седница на Владата PDF icon Преземи (350.77 KB) Види
24.10.2023 194-та седница на Владата PDF icon Преземи (952 KB) Види
17.10.2023 193-та седница на Владата Види
10.10.2023 190-та седница на Владата PDF icon Преземи (1.05 MB) Види
09.10.2023 192-ра седница на Владата PDF icon Преземи (802.64 KB) Види
09.10.2023 191-ва седница на Владата PDF icon Преземи (463.66 KB) Види
03.10.2023 189-та седница на Владата PDF icon Преземи (1.11 MB) Види
28.09.2023 188-ма седница на Владата PDF icon Преземи (484.68 KB) Види
26.09.2023 186-та седница на Владата PDF icon Преземи (600.58 KB) Види
26.09.2023 187-ма седница на Владата PDF icon Преземи (918.65 KB) Види
14.09.2023 185-та седница на Владата PDF icon Преземи (480.42 KB) Види
12.09.2023 184-та седница на Владата PDF icon Преземи (907.67 KB) Види
07.09.2023 183-та седница на Владата PDF icon Преземи (323.95 KB) Види
05.09.2023 182-ра седница на Владата PDF icon Преземи (688.46 KB) Види
29.08.2023 181-ва седница на Владата PDF icon Преземи (966.04 KB) Види
22.08.2023 180-та седница на Владата PDF icon Преземи (650.16 KB) Види
18.08.2023 179-та седница на Владата PDF icon Преземи (573.38 KB) Види
15.08.2023 178-ма седница на Владата PDF icon Преземи (593.22 KB) Види
08.08.2023 177-ма седница на Владата PDF icon Преземи (488 KB) Види
01.08.2023 176-та седница на Владата PDF icon Преземи (532.72 KB) Види
25.07.2023 175-та седница на Владата PDF icon Преземи (1.48 MB) Види
25.07.2023 174-та седница на Владата PDF icon Преземи (963.34 KB) Види
18.07.2023 172-ра седница на Владата PDF icon Преземи (1.02 MB) Види
18.07.2023 171-ва седница на Владата PDF icon Преземи (771.52 KB) Види
18.07.2023 170-та седница на Владата PDF icon Преземи (246.52 KB) Види
16.07.2023 173-та седница на Владата PDF icon Преземи (340.23 KB) Види
12.07.2023 169-та седница на Владата PDF icon Преземи (466.59 KB) Види
11.07.2023 167-ма седница на Владата PDF icon Преземи (916.48 KB) Види
11.07.2023 166-та седница на Владата PDF icon Преземи (11.27 MB) Види
07.07.2023 165-та седница на Владата PDF icon Преземи (1.33 MB) Види
04.07.2023 164-та седница на Владата PDF icon Преземи (552.24 KB) Види
22.06.2023 163-та седница на Владата PDF icon Преземи (728 KB) Види
22.06.2023 162-ра седница на Владата PDF icon Преземи (381.07 KB) Види
20.06.2023 161-ва седница на Владата PDF icon Преземи (10.04 MB) Види
13.06.2023 160-та седница на Владата PDF icon Преземи (763.51 KB) Види
08.06.2023 159-та седница на Владата PDF icon Преземи (610.69 KB) Види
06.06.2023 158-ма седница на Владата PDF icon Преземи (985.8 KB) Види
31.05.2023 157-ма седница на Владата PDF icon Преземи (577.97 KB) Види
23.05.2023 156-та седница на Владата PDF icon Преземи (883.12 KB) Види
17.05.2023 155-та седница на Владата PDF icon Преземи (527.06 KB) Види
16.05.2023 154-та седница на Владата PDF icon Преземи (689.23 KB) Види
10.05.2023 153-та седница на Владата PDF icon Преземи (515.93 KB) Види
05.05.2023 152-ра седница на Владата PDF icon Преземи (585.36 KB) Види
02.05.2023 151-ва седница на Владата PDF icon Преземи (848.69 KB) Види
28.04.2023 150-та седница на Владата PDF icon Преземи (503.59 KB) Види