Седници на Влада

Датум Број на седница Записник Соопштение
09.11.2020 18-та седница на Владата PDF icon Преземи (788.11 KB) Види
03.11.2020 17-та седница на Владата PDF icon Преземи (642.84 KB) Види
27.10.2020 16-та седница на Владата PDF icon Преземи (564.02 KB) Види
26.10.2020 15-та седница на Владата PDF icon Преземи (346.74 KB) Види
22.10.2020 14-та седница на Владата PDF icon Преземи (414.38 KB) Види
20.10.2020 13-та седница на Владата PDF icon Преземи (777.08 KB) Види
14.10.2020 12-та седница на Владата PDF icon Преземи (574.75 KB) Види
13.10.2020 11-та седница на Владата PDF icon Преземи (598.13 KB) Види
07.10.2020 10-та седница на Владата PDF icon Преземи (221.5 KB)
06.10.2020 9-та седница на Владата PDF icon Преземи (763.38 KB) Види
04.10.2020 8-ма седница на Владата PDF icon Преземи (681.85 KB) Види
29.09.2020 7-ма седница на Владата PDF icon Преземи (1.05 MB) Види
27.09.2020 6-та седница на Владата PDF icon Преземи (1.1 MB) Види
22.09.2020 5-та седница на Владата PDF icon Преземи (827.69 KB) Види
14.09.2020 4-та седница на Владата PDF icon Преземи (839.48 KB) Види
09.09.2020 3-та седница на Владата PDF icon Преземи (756.54 KB) Види
03.09.2020 2-ра седница на Владата PDF icon Преземи (441.63 KB) Види
01.09.2020 1-ва седница на Владата PDF icon Преземи (451.14 KB) Види
26.08.2020 82-ра седница на Владата PDF icon Преземи (638.96 KB) Види
18.08.2020 81-ва седница на Владата PDF icon Преземи (661.96 KB) Види
11.08.2020 80-та седница на Владата PDF icon Преземи (422.74 KB) Види
05.08.2020 79-та седница на Владата PDF icon Преземи (498.23 KB) Види
28.07.2020 78-ма седница на Владата PDF icon Преземи (588.14 KB) Види
14.07.2020 77-ма седница на Владата PDF icon Преземи (484.25 KB) Види
13.07.2020 76-та седница на Владата PDF icon Преземи (690.69 KB) Види
08.07.2020 75-та седница на Владата PDF icon Преземи (337.93 KB) Види
07.07.2020 74-та седница на Владата PDF icon Преземи (611.84 KB) Види
30.06.2020 73-та седница на Владата PDF icon Преземи (599.33 KB) Види
23.06.2020 72-ра седница на Владата PDF icon Преземи (481.14 KB) Види
22.06.2020 71-ва седница на Владата PDF icon Преземи (492.34 KB) Види
19.06.2020 70-та седница на Владата PDF icon Преземи (472.51 KB) Види
15.06.2020 68-ма седница на Владата PDF icon Преземи (342.78 KB) Види
15.06.2020 67-та седница на Владата PDF icon Преземи (242.3 KB) Види
13.06.2020 66-та седница на Владата PDF icon Преземи (392.28 KB) Види
12.06.2020 65-та седница на Владата PDF icon Преземи (463.24 KB) Види
10.06.2020 64-та седница на Владата PDF icon Преземи (373.13 KB) Види
09.06.2020 63-та седница на Владата PDF icon Преземи (480.48 KB) Види
08.06.2020 62-ра седница на Владата PDF icon Преземи (343.37 KB) Види
05.06.2020 61-ва седница на Владата PDF icon Преземи (1.21 MB) Види
02.06.2020 60-та седница на Владата PDF icon Преземи (578.82 KB) Види
30.05.2020 59-та седница на Владата PDF icon Преземи (836.96 KB) Види
29.05.2020 58-ма седница на Владата PDF icon Преземи (4.26 MB) Види
26.05.2020 57-ма седница на Владата PDF icon Преземи (4.54 MB) Види
22.05.2020 56-та седница на Владата PDF icon Преземи (1.83 MB) Види
19.05.2020 55-та седница на Владата PDF icon Преземи (7.62 MB) Види
17.05.2020 54-та седница на Владата PDF icon Преземи (3.64 MB) Види
15.05.2020 53-та седница на Владата PDF icon Преземи (1.22 MB) Види
14.05.2020 52-ра седница на Владата PDF icon Преземи (2.3 MB) Види
12.05.2020 51-ва седница на Владата PDF icon Преземи (5.5 MB) Види
08.05.2020 50-та седница на Владата PDF icon Преземи (520.37 KB) Види