208-ма седница на Владата

Седницата се одржа на: 
14.12.2023 - 13:30
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (359.44 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Прашања и предлози
2 Информација во врска со почеток на откуп на тутун од реколта 2023 како и зголемување на откупни цени на тутун од реколта 2023 во Тутунски Комбинат АД Прилеп
3 Предлог на Закон за изменување и дополнување на Законот за Буџети, по скратена постапка