Јавни огласи и повици

Oглас / Повик Огласувач Рок
Јавен повик за финансирање на предлог проекти преку Инструментот за поддршка - Кофинансирани грантови за новоосновани трговски друштва „старт-ап“ и „спин-оф“ Фонд за иновации и технолошки развој 11.12.2018
КОНКУРС за доделување стипендии на редовни студенти запишани на додипломски студии од прв циклус на јавните и приватните универзитети и високообразовни установи во Република Македонија за студиската 2018/2019 година Министерство за образование и наука 23.11.2018
Оглас за финансирање на НВО во насока на поддршка на активности кои се однесуваат на младите Агенција за млади и спорт 21.11.2018
ЈАВЕН КОНКУРС за избор на здружение кое ќе ја обезбедува услуга во Центар за социјална рехабилитација на лица кои употребуваат, односно злоупотребуваат дрога и други психотропни супстанции и прекурзори Министерство за труд и социјална политика 18.11.2018
Јавен повик за пријавување на заинтересирани лица за создавање на регистар/база на надворешни експерти кои можат да помогнат во процесот на објаснувачки скрининг и процесот на преговори за пристапување на Република Македонија кон Европската унија Влада на Република Македонија 10.10.2018
Јавен повик за субвенционирање на микро, мали и средни претпријатија Министерство за економија 31.08.2018