170-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
18.07.2023 - 13:00
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (246.52 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 . Прашања и предлози