179-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
18.08.2023 - 14:00
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (573.38 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Информација за состојбата на акумулацијата Паљурци и обезбедување на дополнителни количини на вода за истата