165-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
07.07.2023 - 09:30
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (439.66 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Записник од 3 седница на Управувачки комитет од 06.07.2023