205-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
01.12.2023 - 17:30
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (352.57 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Информација за водените разговори со Меѓународниот монетарен фонд (ММФ) за време на мисијата за првиот и вториот преглед на Кредитна линија за претпазливост и ликвидност (Precautionary and Liquidity Line – PLL)
2 Предлог-програма за изменување на Програмата за финансирање на микроземјоделски производители на вино и алкохолни пијалаци за 2023 година