169-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
12.07.2023 - 11:00
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (466.59 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Прашања и предлози