173-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
16.07.2023 - 22:00
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (340.23 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Прашања и предлози