177-ма седница на Владата

Седницата се одржа на: 
08.08.2023 - 12:00
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (488 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Барање за овластување за изработка на Медал за учество во хуманитарни или мировни мисии надвор од територијата на Република северна Македонија (Предлагач: Златара Рубин АД Скопје)
2 Предлог - одлука за испраќање на припадници на Армијата на Република Северна Македоинија за учество во хуманитарна операција во Република Словенија