Седници на Влада

Датум Број на седница Записник Соопштение
26.06.2018 76-та седница на Владата PDF icon Преземи (432.11 KB) Види
19.06.2018 75-та седница на Владата PDF icon Преземи (358.56 KB) Види
18.06.2018 74-та седница на Владата PDF icon Преземи (119.65 KB) Види
14.06.2018 73-та седница на Владата PDF icon Преземи (83.9 KB) Види
12.06.2018 72-ра седница на Владата PDF icon Преземи (908.75 KB) Види
05.06.2018 71-ва седница на Владата PDF icon Преземи (425.03 KB) Види
29.05.2018 70-та седница на Владата PDF icon Преземи (569.83 KB) Види
22.05.2018 69-та седница на Владата PDF icon Преземи (550.29 KB) Види
15.05.2018 68-ма седница на Владата PDF icon Преземи (399.55 KB) Види
08.05.2018 67-ма седница на Владата PDF icon Преземи (459.7 KB) Види
02.05.2018 66-та Седница на Владатa PDF icon Преземи (507.73 KB) Види
24.04.2018 65-та Седница на Владатa PDF icon Преземи (595.29 KB) Види
17.04.2018 64-та Седница на Владата PDF icon Преземи (471.46 KB) Види
10.04.2018 63-та Седница на Владата PDF icon Преземи (408.68 KB) Види
03.04.2018 62-ра седница на Владата PDF icon Преземи (604.09 KB) Види
27.03.2018 61-ва седница на Владата PDF icon Преземи (439.87 KB) Види
20.03.2018 60-та седница на Владата PDF icon Преземи (601.84 KB) Види
20.03.2018 59-та седница на Владата PDF icon Преземи (136.01 KB) Види
13.03.2018 58-ма седница на Владата PDF icon Преземи (475.56 KB) Види
06.03.2018 57-ма седница на Владата PDF icon Преземи (522.63 KB) Види
27.02.2018 56-та седница на Владата PDF icon Преземи (730.29 KB) Види
20.02.2018 55-та седница на Владата PDF icon Преземи (494.22 KB) Види
13.02.2018 54-та седница на Владата PDF icon Преземи (528.34 KB) Види
06.02.2018 53-та седница на Владата PDF icon Преземи (451.56 KB) Види
30.01.2018 52-ра седница на Владата PDF icon Преземи (691.2 KB) Види
26.01.2018 51-ва седница на Владата PDF icon Преземи (60.01 KB) Види
23.01.2018 50-та седница на Владата PDF icon Преземи (520.37 KB) Види
22.01.2018 49-та седница на Владата PDF icon Преземи (149.05 KB) Види
09.01.2018 48-ма седница на Владата PDF icon Преземи (174.49 KB) Види
04.01.2018 47-ма седница на Владата PDF icon Преземи (623.58 KB) Види
28.12.2017 46-та седница на Владата PDF icon Преземи (137.49 KB) Види
26.12.2017 45-та седница на Владата PDF icon Преземи (467.16 KB) Види
22.12.2017 44-та седница на Владата PDF icon Преземи (193.68 KB) Види
19.12.2017 43-та седница на Владата PDF icon Преземи (575.47 KB) Види
12.12.2017 42-ра седница на Владата PDF icon Преземи (516.4 KB) Види
05.12.2017 41-ва седница на Владата PDF icon Преземи (667.86 KB) Види
28.11.2017 40-та седница на Владата PDF icon Преземи (1.26 MB) Види
17.11.2017 39-та седница на Владата PDF icon Преземи (133.93 KB) Види
15.11.2017 38-ма седница на Владата PDF icon Преземи (412.28 KB) Види
09.11.2017 37-ма седница на Владата PDF icon Преземи (156.69 KB) Види
07.11.2017 36-та седница на Владата PDF icon Преземи (555.25 KB) Види
04.11.2017 35-та седница на Владата PDF icon Преземи (140.86 KB) Види
31.10.2017 34-та седница на Владата PDF icon Преземи (427.44 KB) Види
27.10.2017 33-та седница на Владата PDF icon Преземи (139.32 KB) Види
19.10.2017 32-ра седница на Владата PDF icon Преземи (362.76 KB) Види
10.10.2017 31-ва седница на Владата PDF icon Преземи (9.09 MB) Види
03.10.2017 30-та седница на Владата PDF icon Преземи (213.76 KB) Види
26.09.2017 29-та седница на Владата PDF icon Преземи (557.31 KB) Види
19.09.2017 28-ма седница на Владата PDF icon Преземи (11.38 MB) Види
12.09.2017 27-ма седница на Владата PDF icon Преземи (351.5 KB) Види