130-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
12.02.2023 - 16:30
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (455.24 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Предлог - одлука за определување на Ден на жалост
2 Извештај за извршени преговори и за потпишување на Договор за соработка меѓу Владата на Република Северна Македонија и Владата на Република Молдавија во областа на образованието, истражувањето и иновациите