137-ма седница на Владата

Седницата се одржа на: 
17.03.2023 - 15:45
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (364.05 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Прашања и предлози