133-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
02.03.2023 - 17:00
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (459.59 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов  
1 Одлука за определување обврска на трговците да прибавуваат и продаваат определени видови и количества на одделни стоки на потрошувачите според определен редослед