143-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
06.04.2023 - 13:00
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (476.87 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Прашања и предлози