124-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
03.02.2023 - 13:00
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (470.49 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Кадровски прашања 
2 Прашања и предлози 
3 Информација во врска со потребата од поднесување на ВБИФ апликација за инвестициски грант за изградба на експресен пат А2, делница Крива Паланка - Длабочица - Страцин (Чатал) како дел од коридор 8