148-ма седница на Владата

Седницата се одржа на: 
18.04.2023 - 18:15
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (322.98 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Прашања и предлози