128-ма седница на Владата

Седницата се одржа на: 
08.02.2023 - 15:00
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (463.24 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Испраќање на републичките сили за заштита и спасување за укажување на помош на Република Турција-2
2 Предлог-одлука за испраќање на припадници на Армијата на Република Северна Македоинија за учество во хуманитарна операција во Република Турција
3 Предлог-одлука за изменување на Одлуката за испраќање на тим за заштита и спасување од Министерството за одбрана во РепубликаТурција