139-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
23.03.2023 - 17:30
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (508.25 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Кадровски прашања 
2 Прашања и предлози