136-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
15.03.2023 - 16:30
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (458.74 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Прашања и предлози