162-ра седница на Владата

Седницата се одржа на: 
22.06.2023 - 09:00
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (381.07 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Информација за потребата од доставување на барање до Европската банка за обнова и развој – ЕБОР за промена на Програмата на ЕБОР за АД ЕСМ и за преструктурирање на македонскиот сектор за електрична енергија
2 Прашања и предлози