183-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
07.09.2023 - 09:00
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (323.95 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Предлог на Закон за изменување и дополнување на Законот за извршување на Буџетот на Република Северна Македонија за 2023 година, по скратена постапка
2 Предлог-одлука за прераспределба на средства помеѓу буџетските корисници на централната власт и помеѓу фондовите
3 Информација за активностите поврзани со проектот „Изградба на новата железничка делница од Крива Паланка до границата со Република Бугарија, како дел од Коридор VIII“