63-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
05.04.2021 - 13:00
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (349.78 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Записник од Триесет и првиот состанок на Главниот координативен кризен штаб за обезбедување целосна координација во врска со спречување на внесување и ширење на Коронавирус COVID-19, одржан на 5 април 2021 година, со Предлог-одлука