107-ма седница на Владата

Седницата се одржа на: 
13.12.2022 - 12:00
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (493.62 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Информација во врска со проект ИПА 2017 “Поддршка кон државна реорганизација” за министерскиот систем за информатичко општество и администрација и предлог заклучоци
2 Информација за проектот „Mодернизација на системот за електронско управување со документи (ДМС)“ и барање одобрение за спроведување на повеќегодишна јавна набавка „Mодернизација на системот за електронско управување со документи (ДМС)“