21-ва седница на Владата

Седницата се одржа на: 
08.03.2022 - 12:00
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (420.48 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Презентација на Светска банка на портфолиото на Република Северна Македонија