22-ра седница на Владата

Седницата се одржа на: 
08.03.2022 - 14:00
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (386.91 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Информација за креирање на Националната развојна стратегија 2021- 2041 со предлог методолошка рамка