25-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
10.03.2022 - 11:00
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (387.69 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Предлог-закон за изменување и дополнување на Законот за данокот на додадена вредност по скратена постапка (Предлагач: Министерство за финансии)
2 Предлог-закон за дополнување на Законот за акцизите, по скратена постапка (Предлгач: Министерство за финансии)
3 Предлог-одлука за одобрување средства од Буџетот на Република Северна Македонија за 2022 година