26-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
10.03.2022 - 21:00
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (380.88 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 ОДЛУКА ЗА ОГРАНИЧУВАЊЕ НА ИЗВОЗОТ НА ОДДЕЛНИ СТОКИ