31-ва седница на Владата

Седницата се одржа на: 
18.03.2022 - 18:00
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (314.02 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Одлука за изменување на одлуката за ограничување на извозот на одделни стоки