51-ва седница на Владата

Седницата се одржа на: 
08.06.2022 - 14:00
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (382.92 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Предлог-закон за изменување и дополнување на Законот за извршување на буџетот на Република Северна Македонија за 2022 година, по скратена постапка
2 Прашања и предлози (51)