57-ма седница на Владата

Седницата се одржа на: 
30.06.2022 - 20:15
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (465.11 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Прашања и предлози 57