59-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
07.07.2022 - 14:00
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (467.19 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Прашања и предлози