61-ва седница на Влада

Седницата се одржа на: 
18.07.2022 - 13:00
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (429.58 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Прашања и предлози 
2 Предлог-одлука за влегување и престој на странски вооружени сили на територијата на Република Северна Македонија заради учество на обука во блиска воздушна поддршка со воздухоплови на вооружените сили на Соединетите Американски Држави на Армискиот полигон Криволак